Başarıyı Artırma Çalışmaları Aralık Ayı Değerlendirme Sınavı

Okulumuzda öğrenci başarısını artırma, sınavlarda özgüven ve motivasyon çalışmaları kapsamında,

öğrenci, öğretmen ve velilerimizin de istekleri doğrultusunda yapacağımızı duyurduğumuz deneme sınavları düzenli olarak devam ediyor.

1. ünite konuları ile 2. ünitelerdeki konular dahil olmak üzere kazanımları kapsayan sorulardan oluşan

en son yaptığımız Aralık-2023 okul ve Türkiye bazlı deneme sınavlarımızda sınıf seviyelerine göre ilk üçe giren öğrencilerimiz şu şekilde olmuştur:

8. Sınıflardan:

1. 8D AYNUR KIYAK

2. 8C EMİNE AZRA GÜLEP

3. 8A CANAN ELİŞ

7. Sınıflardan:

1. 7B TUSEM NİRA DÖNMEZ

2. 7C ESMA SUDE TÜMENCİ

3. 7B YAREN YÜSRA ÖZTÜRK

6. Sınıflardan:

1. 6A FATİH AK

2. 6A TALHA SUNGUR

3. 6C ZEREN EKER

5. Sınıflardan:

1. 5D İKRA ALP

2. 5B BURAK ADAR

3. 5D EBRAR ERGELDİ

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Deneme sınavı sonuçlarına göre ilk üçe giren öğrencilerimizle okul müdür yardımcımız Osman Murtaza GÖKDAL kısa bir değerlendirme

toplantısı yaparak öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek idare olarak hazırlamış oldukları kalem hediyelerini takdim etti.

Okul idaresiyle biraraya gelen öğrenciler kendilerinin takdir edilmesinden onure olduklarını belirterek deneme sınavlarının devam etmesini

ve ocak ayında da deneme sınavı yapılmasını ayrıca önümüzdeki aylarda sınıflararası münazara ve bilgi yarışmaları düzenlenmesini talep ettiler.

Deneme sınavından önce duyurduğumuz gibi öğrencilerimize farklı sınıf seviyelerinde farklı ödüllendirmeler ve hediyeler sunmaya devam ediyoruz.

Bu kapsamda geçen deneme sonuçlarında Fen Lisesine gitmiş olan öğrenciler hariç tutularak, 8. sınıflardan okul sıralamasında ilk 15’e  giren öğrencilerimizi Adana Anadolu Lisesine eğitim gezisine götüreceğiz.

5 ve 6. Sınıflarda ilk 30 sıralamada olan öğrencilerimizi, Ocak-2024 de belirlenecek olan tarihte okulumuza gelecek olan ulusal çapta tanınan

ve Çocuk Edebiyatı uzmanı, şair, yazar bir Adanalı yazarımız ile söyleşi, kitap mütalaası ve kitap imza etkinliğinde buluşturacağız.

Yine 7. Sınıf öğrencilerimizden ilk 15''e giren öğrencilerimizi Adana Arkeoloji Müzesine geziye götüreceğiz.

Daha sonraki çalışmalarımızda da başarılı olan öğrencilerimize çeşitli ödüllendirmeler yapacağız.

Bütün öğrencilerimiz bilmelilerdir ki;

“mermeri delen suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir.”

Çalışmalarımızda süreklilik ve verimlilik başarı için olmazsa olmaz temel faktörlerdir.

Zihninden olumsuzlukları, gönlünden ümitsizlikleri silen ve daima planlı ve doğru gayret içinde olan

ayrıca düzenli olarak kitap okuyan ve kendini geliştiren her öğrencimiz başarıya mutlaka ulaşacaktır.

20-12-202320-12-2023

Yayın: 20.12.2023 - Güncelleme: 20.12.2023 16:02 - Görüntülenme: 397