Sınav 21 Nisan Pazar Saat:10.00 yapılacaktır.

Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için öğrenciler en geç saat 09.30'da sınav giriş yerlerinde hazır bulunacaklardır.

Öğrenciler, geçerli kimlik belgesi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport,

pasaportları olmayan KKTC vatandaşları için fotoğraflı ve kimlik numaralı KKTC kimlik kartı) kontrolü yapılarak sınava alınacaklardır.

Geçerli kimlik belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZÎ SINAV BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYINLANDI.

Merkezî Sınav başvuruları; isteğe bağlı olup sınava katılmak isteyenler, başvurularını 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında elektronik ortam üzerinden yapacaktır.

Merkezî Sınav başvuru ve sonuçlarıyla ilgili iş ve işlemler Bakanlık tarafından elektronik ortam üzerinden gerçekleştirilecektir.

Sınava girmek zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır. Sınav müracaatını öğrenci veya velisi internet üzerinden e-okul dan yapacaktır.

Onaylama iş ve işlemleri okul müdürlüğünce yapılacaktır.

2. Dönem 1. Yazılı Örnek Soru Kitapçıkları yayınlandı.

MEB, daha önceden 2024 MEB Bursluluk Sınavı Müracaatlarının 1 Mart 2024 Cuma günü saat: 17.00 de sona ereceğini açıklamıştı

ancak son dakika yazısıyla süre uzatımına gidilmiştir.

Şbt

2. DÖNEM ÜLKE VE İL GENELİ ORTAK SINAVLAR

Şbt

Seçmeli derslerin e-okula işlenmesi sınıf rehber öğretmenlerimizce yapılacaktır.

Okulumuzda okutulacak seçmeli dersler 2023-2024 ders yılındaki öğretmen ders dağılımlarına ve seçmeli derslerine uygun olarak

öğretmen norm kadrosu ve öğrenci/veli talepleri doğrultusunda belirlenecektir.

Ara

2023-2024 Ders yılı 1. Dönem Genel Veli Toplantısı 23 Aralık-Cumartesi Saat:10.00 da yapılacaktır.

Toplantıya bütün velilerimizin katılımını bekleriz.

Ara

Sınav tarihleri e-okula işlenmiş olup öğrenci ve velilerimiz sınav tarihleri bilgisine

e-okuldan ulaşabilirler.

Ayrıca sınav içeriği bilgileri ile örnek yazılı sorularına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

Okulumuz Aile Birliğinin Genel Kurulu 24 Ekim 2023 Salı günü saat:10.00 da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Toplantı yeter sayısına ulaşılamadığı takdirde ikinci toplantı bir hafta sonra aynı saat ve yerde yeter sayı aranmadan yapılacaktır.

Ekm

2023-2024 Ders Yılı 1. Dönem 1. Ortak Sınav tarihleri e-okula işlenmiş olup öğrencilerimiz ve velilerimiz

sınav tarihlerine e-okuldan ulaşabilirler.

Ekm

Başarıyı artırma çalışmaları kapsamında, altı temel dersimizin zümre başkanlarının görüşleri ve veli toplantılarında velilerimizin de talepleri doğrultusunda, önümüzdeki hafta içi okulumuzda 5,6,7,8. Sınıfların tamamına deneme sınavı yapacağız.
Bu ilk sınav seviye tespit, hazır bulunuşluk ve sınav deneyimi için bir başlangıç olması açısından yapılacaktır.
Sınava bütün öğrencilerimiz katılacaklardır.

Eyl

Okulumuz rehber öğretmeni Emine KILINÇ tarafından 15.09.2021 tarihinde saat 10.00 da 7. sınıf velilerimize, 16.09.2021 tarihinde saat 10.00 da 8. sınıf velilerimize psikososyal destek ve salgın hastalıklar üzerine psiko eğitim çalışması yapılacaktır. Sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirilecek olan seminere tüm velilerimizin katılması rica olunur.