Eyl

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Andık!

Eyl

14.09.2023 tarihinde okul bahçemizin tören alanında İlköğretim Haftası Kutlama Programını gerçekleştirdik!

15-09-2022

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Güneş Aslan'ın öğrencilerimizle yürüttüğü "Let's Give Kindeness a Chance adlı e-Twinning projesi kapsamında hazırladıkları "e-book" aşağıda ki linkte yer almaktadır.

Haz

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle 06.02.2023 salı günü Çukurova kitap fuarında düzenlenen robotik kodlama şenliğine katıldık.

May

29 Nisan tarihinde Adana Kitap Fuarında düzenlenen 23 Nisan Satranç Turnuvasında öğrencilerimiz dereceye girerek kupa ve madalya almaya hak kazandı. Başarılarından dolayı öncelikle öğrencilerimizi tebrik ediyor, onlarla ilgilenen ve emek sarfeden Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Hacı Ahmet Kete ye teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Futbol takımı rakiblerine karşı başarı elde ederek küçükler kategorisinde 4. olarak kupa almaya hak kazandı. Öğrencilerimizi ve onları hiç yalnız bırakmayan öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni H.Ahmet KETE öncülüğünde robotik kodlama kursuna katılan öğrencilerimizle 29.03.2023 çarşamba günü SEYTİM (Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnavoasyon Merkezi) 'e gezi düzenledik. robotik ve kodlama alanında öğrencilerimizin ufkunu geliştirdik ve bir çok etkinlikte bulunduk. Bizleri kabul eden SEYTİM ekibine teşekkür ederiz.

Ock

Voleybol okul sporları turnuvasında rakibizi  eleyerek çeyrek finale yükseldik. başarılarında dolayı kızlarımızı ve hocamızı tebrik ediyor, bu yolda başarılar diliyoruz.

Ock

Adana'mızın düşman işgalinden Kurtuluşunun 101. Yılı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Okulumuz bahçesinde yapılan tören bu aziz topraklar için can vermiş Şehitlerimiz için 1 dk lık saygı duruşu ve akabinde istiklal Marşıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirlerle devam etti. Allah bir daha bu topraklara düşman işgali yaşatmasın. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu anlamlı tören için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz genelinde düzenlediğimiz deneme sınavının 3. sünü geçen hafta içerisinde tamamladık. Açıklanan sonuçlara göre ilk üçe giren öğrencilerimiz;

5. sınıflarda

1. Zeren EKER (5C)

2. Bilal Kağan DAŞ (5D)

3. halil Kan DEMİR (5C)

6. sınıflarda

1. Tuğba Naz AKSOY (6C)

2. Tusem Nur DÖNMEZ (6B)

3. Ali ÖZER (6D)

7. sınıflarda

1. Ceylin GÜNDÜZ (7C)

2. Havva İrem DONAT (7B)

3. Emine Azra GÜLEP (7C)

8. sınıflarda

1. Kerem ÖZEN (8A)

2. İrem BAYRAKTAR (8B)

3. Özge ÖZPINAR (8B)

hediyeleri yapılan törenle verilmiştir. Kendilerini okulumuz adına başarılarından dolayı takdir ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.